Dan Hylander trio

Välkomna på en intim kväll med Hylander trio!

Live!

Dan Hylander trio

Live!

En intim kväll med Hylander trio

24 Nov 2021
Trelleborg Siluett
Biljetter
25 Nov 2021
Halmstad Vinyl
Biljetter
26 Nov 2021
Västerås Intiman
Biljetter
27 Nov 2021
Stockholm Twang
Biljetter
28 Nov 2021
Söderhamn Me and McGee's
Biljetter

En intim kväll med Hylander trio

Pandemin var ett elände. Men även den hade en liten uppsida…Vi återupptäckte det fantastiska i att möta publiken på nära håll igen. Bokstavligen i folks hem och trädgårdar. Musik i samtalston. Det vill vi ta med oss vidare. Öka formatet lite givetvis, men inte glömma att när vi står på scen och inte kan tydligt se dem längst bak så ser de inte heller oss särskilt bra. Musik bygger mycket på kommunikation som inte alltid mår bra av att bli för ensidig. Därför väljer vi, trots brist på tvång, att rulla vidare i det lilla formatet åtminstone en sväng till.
Så roligt var det faktiskt…


Dan Hylander slog igenom på 80-talet med ett antal skivor och turnéer med Raj Montana Band och Py Bäckman. Senare började Dan skriva text och musik samt producera skivor till andra artister som Totta Näslund, Tomas Ledin och Sven-Erik Magnusson.

Under senare år har Dan återupptagit det egna turnerandet, ofta tillsammans med pianisten Magnus Ludvigsson och Pontus Ludvigsson på slagverk och körsång. Det musikaliska formatet är litet och nära med musikernas röster och instrument. Trion spelar Dans egna alster och några av hans översättningar.

Boka Dan Hylander Trio

Vill du boka Dan Hylander trio? Kontakta Björn Lycklig på 08-36 22 21 eller mejla!

Mejla Björn Lycklig!

Pressbilder