Brynolf & Ljung

Magi

Brynolf & Ljung fick sitt internationella genombrott i Britain’s Got Talent inför över 11 miljoner tittare. För den svenska publiken kom det stora erkännandet med serien »Brynolf & Ljung – Street magic« på TV4. Serien har hittills sänts flera säsonger med en halv miljon tittare varje vecka. Läs mer …

Boka Brynolf & Ljung - Kulturaktiebolaget

Biljetter

  Magishow (2)

 • 27 jul
  Öland
  VIDA Art
 • 28 jul
  Visby
  Salthamn

Internationellt framgångsrik trolleriduo

Peter och Jonas har synts i en mängd TV-program; bland andra Allsång på Skansen, Sommarkrysset, Fångarna på fortet, Nyhetsmorgon och God morgon Sverige.

De har medverkat i Penn & Teller: Fool Us, varit öppningsakt för Penn & Teller på Rio Hotel and Casino i Las Vegas samt gjort shower i Las Vegas, Oslo, Helsingfors, Köpenhamn, New Delhi, Wien, Edinburgh, Shanghai, Hangzhou, Beijing, Paris och London. 2009 vann Brynolf & Ljung en silvermedalj i trolleri-VM i Beijing, Kina.

Boka Brynolf & Ljung i en close-up föreställning eller trevlig dinner show! Eller varför inte på företagsfesten eller i en intim föreställning för vännerna? Showen är i samarbete med Lifeline och anpassningsbar till olika format och spelplatser.

Boka Brynolf & Ljung

Vill du boka Brynolf & Ljung? Ring eller mejla Kulturaktiebolaget så hjälper vi dig.

✍️ Vi svarar vanligtvis inom 24-48 h.

'