Standup med Magnus Betnér

Känd för sin ofta politiska, liberala och provokativa humorstil gjorde Magnus Betnér i höstas äntligen efterlängtad comeback! Hans bejublade standup-turné ”Work In Progress” har spelat för fulla hus och under våren fortsätter turnén till tio städer.

Turné

Mästaren är tillbaka

Efter mer än tio år av utsålda turnéer valde Magnus Betnér 2016 att ta en rejäl paus från både scen, tv-program och turnerande. I höstas gjorde dock Magnus äntligen efterlängtad comeback och hans bejublade standup-turné har spelat för fulla hus.

Känd från bland annat Parlamentet och för sin ofta politiska, liberala och provokativa humorstil ger sig nu Magnus Betnér ut på en förlängd vårturné med föreställningen ”Work In Progress”. Work in Progress är en brittisk företeelse som innebär att komikern jobbar fram nästa stora arenaturné från scen. Detta är andra gången Magnus Betnér turnérar med Work in Progress och förra gången var samtliga föreställningar utsålda. 

Ingen svensk komiker har varit piggare på att testa nya grepp och ligga i framkant för stand-ups utveckling än Magnus Betnér. Inför varje föreställning skriver han på nytt material och tanken är materialet fortsätter leva och utformas under turnén. Förutom att pressa gränser och utveckla stand-up som genre så ger det publiken en insikt i hur en föreställning växer fram och tar form.

Magnus & Kulturaktiebolaget

Kulturaktiebolaget är Magnus management, presskontakt och bokningsbolag. Vill du veta mer eller boka Magnus? Kontakta Ki Sandholm.

Mejla oss

Work In progress flyttas till hösten

På grund av det rådande läget kring virusutbrottet av Corona/Covid-19 tvingas vi tyvärr flytta samtliga turnédatum till i höst.

Motala 29 april, nytt datum: lör 7 nov

Lund 6 maj, nytt datum: lör 28 nov

Kalmar 7 maj, nytt datum: sön 8 nov

Östersund 9 maj, nytt datum: lör 21 nov

Uppsala 13 maj, nytt datum: lör 19 dec

Visby 15 maj, nytt datum: fre 13 nov

Stockholm 16 maj, nytt datum: sön 15 nov

Nyköping 17 maj, nytt datum: lör 24 okt

Vara 24 maj, nytt datum: ons 25 nov

Göteborg 27 maj, nytt datum: inställt, nytt datum för 2021 släpps i höst

Köpt biljett gäller till det nya tillfället. För Göteborg är det möjligt att få biljetterna återbetalda, kontakta Tickster. Stort tack för allt er stöd i en svår tid så syns vi i höst.

Magnus Betnér

Turné

Work In Progress

24 Oct 2020
Nyköping Culturum
Biljetter
07 Nov 2020
Motala Teatersalongen
Biljetter
08 Nov 2020
Kalmar Kalmar Teater
Biljetter
13 Nov 2020
Visby Donners
Biljetter
15 Nov 2020
Stockholm Slaktkyrkan
Biljetter
21 Nov 2020
Östersund Storsjöteatern
Biljetter
25 Nov 2020
Vara Vara Konserthus
Biljetter
28 Nov 2020
Lund Mejeriet
Biljetter
19 Dec 2020
Uppsala Katalin
Biljetter

Pressbilder

PRESSBILD MAGNUS BETNÉR
Foto: Linnea Rheborg
PRESSBILD MAGNUS BETNÉR
Foto: Linnea Rheborg
PRESSBILD MAGNUS BETNÉR
Foto: Linnea Rheborg