Jasmine Kara

Jasmine Karas karriär har varit en framgångsaga. Hon har medverkat på dom största TV-programmen, haft P3-guld nomineringar och fått flera listade låtar på radion. Kara har uppträtt och turnerat i hela världen och under 2020 kommer Jasmine släppa nya låtar och andra projekt!

Jasmine Kara började sin karriär när hon som 18-åring åkte till New York för att uppträda i tunnelbanan, på gatorna och knacka dörr på skivbolag. En dag, efter månader av kämpande, hade hon tur och Beyonce och Jay Z kom in till den klubb där hon uppträdde. Ett av skivbolagen i Sverige som hade sagt nej till att signa henne under flera år, såg en selfie med Jasmine och Beyonce och ändrade sig plötsligt och ville nu signa henne.


Jasmine Karas karriär har varit en framgångsaga! Hon har medverkat på dom största TV-programmen, haft P3-guld nomineringar, fått flera listade låtar på radion och uppträtt och turnerat i hela Sverige samt i många andra europeiska länder. 


Hon har också turnerat i Japan två gånger, haft 2 låtar på Tokyo Hot 100-listan (topp 10), gjort sig själv till ett känt namn på den Iranska marknaden för miljontals TV-tittare och annan publik genom medverkan i några av de största TV-programmen i Iran och har flera gånger varit featured på RadioJavan.


I Storbritannien hade hon en etta och femma samtidigt på iTunes Blueslist UK. Dessutom har Jasmine turnerat där och gjort radioshower för BBC 2 och BBC 6, Sir Terry Wogan show etc.


Idag bor hon i New York och Sverige och turnerar fortfarande över hela världen. Jasmine släpper musik på fyra olika språk och har släppt två upplagor av hennes självbiografi ”Hälsa henne att hon ska dö”, flera album och har en hel del ny musik och nya projekt är på gång, och hon är redo att expandera och äntligen kunna erkännas som den superstjärna som hon är ”meant to be

Jasmine Kara & Kulturaktiebolaget

Kulturaktiebolaget är Jasmine Karas management. Vill du veta mer? Kontakta Björn Lycklig Wallgren.

Mejla Björn!

Pressbilder

39fb1152 3ab8 4797 a604 71b24f10ff3b
Foto: Felix Frank
 DSC1537
Foto: Felix Frank
 DSC1698
Foto: Felix Frank
 DSC9152
Foto: Felix Frank