Amanda Ginsburg

I februari belönades Amanda Ginsburg med en Grammis för Årets Jazz! I sommar är hon aktuell med en stor turné runt om i Sverige.

Live!

Amandas story

Sedan Amanda debuterade med sitt debutalbum ”Jag har funderat på en sak” belönades hon först med betyg 4 av 5 i Dagens Nyheter. Sedan fortsatte framgångarna med Olle Adolphson-stipendiet, flera tv-inslag bland annat i SVT Gokväll och Allsång på Skansen. Hon har nominerats till årets nykomling i P2 Jazzkatten, mottagit Skaps Jazzpris och Stim-stipendium. I februari belönades Amanda Ginsburg med en Grammis för Årets Jazz! I sommar är hon på stor turné runt om i Sverige.

"Jag är fortfarande i sån chock över att jag fick ta emot en grammis! Jag är otroligt glad. Det är en ära bara att ha varit nominerad tillsammans med de fyra andra musikerna som inspirerat mig på så olika sätt. Alldeles varm i hjärtat är jag!" säger Amanda Ginsburg.

Under 2019 har Amanda spelat över hela landet inför tusentals besökare och avslutade våren med fina recensioner och bejublade konserter inför utsålda hus. Nu ger Amanda sig ut på en stor sommarturné. 

Amanda Ginsburg & Kultur­aktie­bolaget

Kulturaktiebolaget är Amandas management. Vill du veta mer? Kontakta Björn Lycklig Wallgren på 0739-572947 eller mejla.

Mejla Björn

Amanda Ginsburg

Live!

Pressbilder

Amanda Ginsburg
Foto: Sima Korenivski
IMG 8188
Foto: Sima Korenivski
IMG 7977
Foto: Sima Korenivski