Artist & Scen

Vi hjälper våra artister med allt ifrån PR och marknadsföring till produktion och bokning av turnéer. Vi kan agera kreativt bollplank och kläcka nyskapande idéer. Varje samarbete är unikt och skräddarsytt.

Men Gud 1080x1080    square   Instagram ALTC
MEN GUD! med Magnus Betnér

Följ med Skaparen själv, gestaltad av Magnus Betnér, i en fartfylld Broadwaykomedi. Ärkeänglarna Gabriel och Mikaela guidar oss genom skapelseberättelsen och lär oss allt om den egentliga betydelsen av Tio Guds bud.

Lolita Pop   Fotograf Jonas Classon
Lolita Pop

För att fira 40 år bestämde sig bandet förra året för att återförenas. Succén var ett faktum, det blev en bejublad turné med utsålda hus. Nu kan vi stolt presentera att Lolita Pop intar den legendariska Mosebacketerrassen den 26 augusti.

Hemsida vit britta
Britta Persson

Det är inte alltid lätt att lyssna på musik tillsammans med de yngsta människorna i vår närhet. Dom kan inte relatera till Yeah-baby-come-on och du känner inte så mycket för Lilla Snigel. Efter 6 års tystnad ger Britta Persson nu ut en skiva för barn. Musiken där du och de små kan mötas i gemensam sång.

PRESSBILD MAGNUS BETNÉR
Magnus Betnér

Känd för sin ofta politiska, liberala och provokativa humorstil gjorde Magnus Betnér i höstas äntligen efterlängtad comeback! Hans bejublade standup-turné ”Work In Progress” har spelat för fulla hus och under våren fortsätter turnén till tio städer.

Daniel Lemma 7
Daniel Lemma

“If I Used to Love You” sålde guld och har miljoner med streams, men det är på scen, med ett stort, tajt, pulserade reggaeband i ryggen som Daniel allra helst ska höras! Nu är han aktuell med nya kritikerrosade albumet “Punch of Love”.

Amanda ginsburg
Amanda Ginsburg

Grammis för Årets Jazz! Under året har Amanda spelat över hela landet inför tusentals besökare och avslutade våren med fina recensioner och bejublade konserter inför utsålda hus.

TIMO 01
Timo Räisänen

En sann entertainer, en komiker som lockar till skratt, och hinderslöst för publiken rakt in i det sällsamma allvaret.

Hufisc46xumodgviqrzd
Richie Ramone (US)

Richie är mest känd som medlem i punkbandet Ramones. Richie skrev också några av gruppens låtar under perioden han var medlem, varav den mest kända förmodligen är ”Somebody Put Something in My Drink”. Nu är Ramones-legendaren aktuell med nytt material och turné 2020!

4000x4000 ingen
Julia Jonas

Du har kanske hört Julias låt ”Walk With Me” i Ellos omtalande kampanj ”Made by Women”. Även Eurovisionvinnaren Loreen har gjorde nyligen uppskattad tolkning på låten. Inom kort släpper Julia Jonas nytt material.

Byråkrat Live 2
Byråkrat

Byråkrat. är skapat och administrerat av Martin Roos. Martin spelade gitarr i Kent mellan åren 1991-1995 och var även deras manager under 15 år.

You're Gonna Make Me Lonesome
Isabella Lundgren

Jazzdrottningen Isabella Lundgren hyllar Bob Dylan med nytt album och turné till hösten 2019. I sommar har Isabella fått den stora äran att få spela under Bob Dylans förfest.

Hon kom över mon
Contact

Bandet Contact ger sig 2019 ut på sin första turné sedan 1972! Gruppen slog igenom med albumet "Hon kom över mon" 1971.

Pressbild 2.0 1024x618
Larz-Kristerz

Efter att ha vunnit dansbandskampen 2008 blev suget efter Larz-Kristerz större än de kunnat ana. Nu turnerar de över hela Sverige och har släppt sju skivor.

Topcats 27 1024x781
Top Cats

Modern rockabilly med fullt ös och energi. De förenar en melodiös popkänsla med klassisk rock’n’roll och rockabilly. Sedan 2001 har det värmländska bandet pumpat in nytt blod i landets rock n roll-scen.

IMG 7337
Velvet Starlings (US)

“Best new thing I have seen in ages. Lead singer and guitarist Christian Gisborne live is a pocket rocket!” - Billy Sloan, BBC Radio

Q5rp2qnwz2b0myirfhr1
M-Dot (US)

Hiphopkungen från Boston! M-dot har ett grymt CV med miljoner visningar på sina låtar och galna samarbeten med bla. Gangstarr Foundation, A.O.T.P & Wu-Tang m.m. 2020 åker M-dot på sin störta europaturné någonsin och headlinar flera festivaler!

3. Amanda Andréas   Foto 2 David Andréas
Amanda Andréas

Aktuell med det hyllade debutalbumet "Som havet" intar Amanda Andréas bland annat Skansen i sommar. Tillsammans med musiker från Augustifamiljen och Håkan Hellströms band bjuder hon på oförglömliga liveupplevelser.

THE BLAND Press2 (c) Olof Grind
The Bland

Historierna om svenska The Bland är många. De träffades i Nya Zeeland. De skapade upplopp i Italien. De var nära på att drunkna i Sydney. Efter ett års isolering på landsbygden har nu bandet inlett en omfattande Europaturné.

C 3
Tore Bojsten

Med sina finstämda covers och över 40 miljoner streams på Spotify har Tore satt ett avtryck ute i världen. Till hösten 2019 är Tore aktuell med egenkomponerad musik och släpper sitt debutalbum.

SIM07101
Daniel Kane

Som magiker blandar Daniel Kane modern visuell magi med humor och publikmedverkan, vare sig det är en spektakulär scenshow eller på ett mindre intimt event.

Björn Wallgren   Cover
Björn Lycklig

Tidigare frontmannen och sångaren i popbandet Generalerna. Med tusentals spelningar, mer än en miljon streams och hits som Jockes kalas står han nu på egna ben.