Artister & samarbeten

Vi hjälper våra artister med allt ifrån PR och marknadsföring till produktion och bokning av turnéer. Vi kan agera kreativt bollplank och kläcka nyskapande idéer. Varje samarbete är unikt och skräddarsytt.

PRESSBILD MAGNUS BETNÉR
Magnus Betnér

Efter mer än tio år av utsålda turnéer valde Magnus Betnér 2016 att ta en rejäl paus från både scen, tv-program och turnerande. Nu gör han efterlängtad comeback.

Lolita B 300 beskuren
Lolita Pop

I år är det 40 år sen Lolita Pop gjorde sin första spelning. Nu återförenas bandet och åker på turné i höst!

TIMO 01
Timo Räisänen

En sann entertainer, en komiker som lockar till skratt, och hinderslöst för publiken rakt in i det sällsamma allvaret.

IMG 7337
Velvet Starlings (US)

“Best new thing I have seen in ages. Lead singer and guitarist Christian Gisborne live is a pocket rocket!” - Billy Sloan, BBC Radio

Amanda ginsburg
Amanda Ginsburg

I februari belönades Amanda Ginsburg med en Grammis för Årets Jazz! I sommar är hon aktuell med en stor turné runt om i Sverige.

Daniel Lemma 7
Daniel Lemma

“If I Used to Love You” sålde guld och har miljoner med streams, men det är på scen, med ett stort, tajt, pulserade reggaeband i ryggen som Daniel allra helst ska höras! Nu är han aktuell med nya kritikerrosade albumet “Punch of Love” och en stor sommarturné.

3. Amanda Andréas   Foto 2 David Andréas
Amanda Andréas

Aktuell med det hyllade debutalbumet "Som havet" intar Amanda Andréas bland annat Skansen i sommar. Tillsammans med musiker från Augustifamiljen och Håkan Hellströms band bjuder hon på oförglömliga liveupplevelser.

THE BLAND Press2 (c) Olof Grind
The Bland

Historierna om svenska The Bland är många. De träffades i Nya Zeeland. De skapade upplopp i Italien. De var nära på att drunkna i Sydney. Efter ett års isolering på landsbygden har nu bandet inlett en omfattande Europaturné.

You're Gonna Make Me Lonesome
Isabella Lundgren

Jazzdrottningen Isabella Lundgren hyllar Bob Dylan med nytt album och turné till hösten 2019. I sommar har Isabella fått den stora äran att få spela under Bob Dylans förfest.

C 3
Tore Bojsten

Med sina finstämda covers och över 40 miljoner streams på Spotify har Tore satt ett avtryck ute i världen. Till hösten 2019 är Tore aktuell med egenkomponerad musik och släpper sitt debutalbum.

SIM07101
Daniel Kane

Som magiker blandar Daniel Kane modern visuell magi med humor och publikmedverkan, vare sig det är en spektakulär scenshow eller på ett mindre intimt event.

Hon kom över mon
Contact

Bandet Contact ger sig 2019 ut på sin första turné sedan 1972! Gruppen slog igenom med albumet "Hon kom över mon" 1971.

Björn Wallgren   Cover
Björn Lycklig

Tidigare frontmannen och sångaren i popbandet Generalerna. Med tusentals spelningar, mer än en miljon streams och hits som Jockes kalas står han nu på egna ben.