Artist & Scen

Vi hjälper våra artister med allt ifrån PR och marknadsföring till produktion och bokning av turnéer. Vi kan agera kreativt bollplank och kläcka nyskapande idéer. Varje samarbete är unikt och skräddarsytt.

Men Gud 1080x1080    square   Instagram ALTC
MEN GUD! med Magnus Betnér

Följ med Skaparen själv, gestaltad av Magnus Betnér, i en fartfylld Broadwaykomedi. Ärkeänglarna Gabriel och Mikaela guidar oss genom skapelseberättelsen och lär oss allt om den egentliga betydelsen av Tio Guds bud.

Image001
Lolita Pop

I år är det 40 år sen Lolita Pop gjorde sin första spelning. Nu återförenas bandet och åker på turné i höst!

PRESSBILD MAGNUS BETNÉR
Magnus Betnér

Känd för sin ofta politiska, liberala och provokativa humorstil ger sig nu Magnus Betnér ut på turné med standup-föreställningen ”Work In Progress”. Nu gör Magnus Betnér efterlängtad comeback!

TIMO 01
Timo Räisänen

En sann entertainer, en komiker som lockar till skratt, och hinderslöst för publiken rakt in i det sällsamma allvaret.

4000x4000 ingen
Julia Jonas

Du har kanske hört Julias låt ”Walk With Me” i Ellos omtalande kampanj ”Made by Women”. Även Eurovisionvinnaren Loreen har gjorde nyligen uppskattad tolkning på låten. Inom kort släpper Julia Jonas nytt material.

IMG 7337
Velvet Starlings (US)

“Best new thing I have seen in ages. Lead singer and guitarist Christian Gisborne live is a pocket rocket!” - Billy Sloan, BBC Radio

Amanda ginsburg
Amanda Ginsburg

Grammis för Årets Jazz! Under året har Amanda spelat över hela landet inför tusentals besökare och avslutade våren med fina recensioner och bejublade konserter inför utsålda hus.

Daniel Lemma 7
Daniel Lemma

“If I Used to Love You” sålde guld och har miljoner med streams, men det är på scen, med ett stort, tajt, pulserade reggaeband i ryggen som Daniel allra helst ska höras! Nu är han aktuell med nya kritikerrosade albumet “Punch of Love”.

Byråkrat Live 2
Byråkrat

Byråkrat. är skapat och administrerat av Martin Roos. Martin spelade gitarr i Kent mellan åren 1991-1995 och var även deras manager under 15 år.

Pressbild 2.0 1024x618
Larz-Kristerz

Efter att ha vunnit dansbandskampen 2008 blev suget efter Larz-Kristerz större än de kunnat ana. Nu turnerar de över hela Sverige och har släppt sju skivor.

Topcats 27 1024x781
Top Cats

Modern rockabilly med fullt ös och energi. De förenar en melodiös popkänsla med klassisk rock’n’roll och rockabilly. Sedan 2001 har det värmländska bandet pumpat in nytt blod i landets rock n roll-scen.

3. Amanda Andréas   Foto 2 David Andréas
Amanda Andréas

Aktuell med det hyllade debutalbumet "Som havet" intar Amanda Andréas bland annat Skansen i sommar. Tillsammans med musiker från Augustifamiljen och Håkan Hellströms band bjuder hon på oförglömliga liveupplevelser.

THE BLAND Press2 (c) Olof Grind
The Bland

Historierna om svenska The Bland är många. De träffades i Nya Zeeland. De skapade upplopp i Italien. De var nära på att drunkna i Sydney. Efter ett års isolering på landsbygden har nu bandet inlett en omfattande Europaturné.

You're Gonna Make Me Lonesome
Isabella Lundgren

Jazzdrottningen Isabella Lundgren hyllar Bob Dylan med nytt album och turné till hösten 2019. I sommar har Isabella fått den stora äran att få spela under Bob Dylans förfest.

C 3
Tore Bojsten

Med sina finstämda covers och över 40 miljoner streams på Spotify har Tore satt ett avtryck ute i världen. Till hösten 2019 är Tore aktuell med egenkomponerad musik och släpper sitt debutalbum.

SIM07101
Daniel Kane

Som magiker blandar Daniel Kane modern visuell magi med humor och publikmedverkan, vare sig det är en spektakulär scenshow eller på ett mindre intimt event.

Hon kom över mon
Contact

Bandet Contact ger sig 2019 ut på sin första turné sedan 1972! Gruppen slog igenom med albumet "Hon kom över mon" 1971.

Björn Wallgren   Cover
Björn Lycklig

Tidigare frontmannen och sångaren i popbandet Generalerna. Med tusentals spelningar, mer än en miljon streams och hits som Jockes kalas står han nu på egna ben.